Huiskamers en optredens gezocht

13-04-2019 Uit Redactie

Dameskoor FEM (Foto: Jan Buijsse)

MAASSLUIS - In de Week van de Cultuur worden ook dit jaar weer huiskameroptredens georganiseerd. Een optreden in je eigen huiskamer, gezellig met buren, vrienden en familie of juist met nieuwe mensen en nieuwe ontmoetingen. Dat kan in de Week van de Cultuur die wordt gehouden van 22 t/m 29 juni in Maassluis.

De organisatie is op zoek naar goede amateur- en (semi)professionele muzikanten, dichters en zangers die graag een huiskameroptreden willen verzorgen. Natuurlijk het liefst mensen uit Maassluis of de directe omgeving of met een binding met Maassluis. Bovendien zoekt de organisatie nog huiskamers. Dus mensen die hun huiskamer ter beschikking willen stellen voor een optreden zijn van harte welkom. Een huiskameroptreden duurt meestal zo’n 30 tot 60 minuten en is een heel leuke manier om zonder drempel te genieten van muziek of een ander optreden.

Kent u iemand die zo’n optreden kan verzorgen of wilt u uw eigen huiskamer openstellen voor een optreden? Stuur dan een e-mail naar Henny Wesselius hennywesselius@kpnmail.nl.

 Gerelateerd