Informatieavond over thema 'isolatie'

10-10-2019 Uit Redactie

MAASSLUIS - Wilt u besparen op uw energierekening? Door uw woning te verduurzamen gaan uw energiekosten omlaag en draagt u bij aan het verlagen van de CO2 uitstoot. De gemeente helpt om twee vliegen in één klap te slaan. In samenwerking met het energieloket de WoonWijzerWinkel zijn er daarom een aantal informatieavonden en inkoopacties voor zowel particulieren als VvE's. Deze avonden en acties starten in oktober met het thema 'Isolatie'. In januari volgt het thema 'Groene daken' en in maart 'Zonnepanelen'.

Isoleren is de basis van verduurzaming en een echte 'no-regret' maatregel. Ongeacht de vervolgstappen, loont isolatie altijd! U verbruikt minder energie, uw kosten gaan omlaag en uw wooncomfort wordt groter.

Warmtebeeld
Om u hierbij te helpen is er niet alleen een informatieavond, de gemeente biedt u ook een warmtebeeld van uw woning aan. Een warmtebeeld is een thermografische foto waarop u precies kunt zien waar de warmtelekken van uw woning zich bevinden. U kunt zich inschrijven voor het laten maken van een warmtebeeld tijdens de informatieavond.

Informatieavonden
Bent u eigenaar van een grondgebonden woning, dan kunt u terecht tijdens de informatieavond over isolatie op maandag 28 oktober 2019, van 19.30 tot 22.00 uur, in De Hooftzaak aan de P.C. Hooftlaan 11a in Maassluis. Voor Verenigingen van Eigenaren is er een informatieavond op maandag 4 november 2019, van 19.30 tot 22.00 uur, eveneens in De Hooftzaak.

Aanmelden
Wilt u een informatieavond bijwonen dan kunt u zich tot uiterlijk 21 oktober 2019 aanmelden via www.woonwijzerwinkel.nl/bewonersavond-maassluis.Gerelateerd