Inschrijving Waterweg Cultuurprijs geopend

01-07-2021 Uit Redactie

MAASSLUIS - Het is zover! Vanaf vandaag, 1 juli, kan iedereen met een goed idee voor een kunst- of cultuurproject zich inschrijven voor deelname aan de Waterweg Cultuurprijs 2021. Om mee te doen moet je een projectvoorstel indienen via de website.

Heb jij een goed idee voor een kunst- of cultureel project in de regio Waterweg Noord (Schiedam, Vlaardingen en Maassluis)? Schrijf je dan nu in via waterwegcultuurprijs.nl/inschrijven. De deadline voor het indienen van een projectvoorstel is 1 oktober 2021. Je hebt dus nog wel even de tijd. Voor wie vragen heeft of misschien zelfs een beetje hulp nodig heeft bij het opschrijven van een idee zijn er de volgende opties:

- De Waterweg Cultuurprijs post regelmatig tips en veelgestelde vragen. Volg hun op social media!
- Je kunt in augustus en september meedoen aan de workshops van de Ideeënfabriek: loop met een idee naar binnen en een projectvoorstel naar buiten! Houd de website en sociale media in de gaten voor de data en locaties.
- Je kunt je projectvoorstel opsturen naar info@waterwegcultuurprijs.nl voor een pré-advies: doe dit vóór 17 september 2021 en je ontvangt een persoonlijk advies waarmee je jouw voorstel kunt aanscherpen voor de definitieve deadline van 1 oktober.

Je hebt nog drie maanden de tijd, maar... de tijd gaat snel! Het advies is dan ook om nu al te beginnen met het brouwen van nieuwe ideeën voor toffe projecten. Wie weet maak jij straks kans op één van de stimuleringsprijzen van 2.000 euro of zelfs de hoofdprijs van 5.000 euro!Gerelateerd