Internationale metalformatie releaset album in de KF

26-06-2019 Uit Advertorial

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Vrijdag 5 juli zal formatie Distant hun nieuwe plaat ‘Tyrannotophia’ in de Vlaardingse zaal presenteren. Distant zal deze avond niet als enige het podium betreden, want De KF heeft met de andere bands Drifted, Colombian Necktie en Menacer een vol (inter)nationaal programma in petto.

Distant

Distant is een vijfkoppige deathcore, down-tempo band afkomstig uit Rotterdam. Sinds hun eerste release ‘Gallant’ in september 2014 zijn ze bezig om heel Europa kennis te laten maken met hun sound. Zo zorgde hun volgende EP ‘Slither’ al voor drie Europese tours en werden er toen meer dan vijftig shows gegeven.

In het begin van 2017 begon Distant aan een nieuw hoofdstuk doordat zanger Alan Grnja zich bij de band voegde. Die zomer kwam ook de EP ‘Tsukuyomi’ uit. Na aanleiding van deze release ging Distant op vijf Europese tours, dit zorgde ervoor dat de band in sneltreinvaart een bekende naam in hun genre werd.

Het meest recente album ‘Tyrannotophia’ is sinds 7 juni te streamen en op de concertdatum zal de fysieke plaat verschijnen. Het album levert tot nu toe louter enthousiaste reacties op.

Voorprogramma

De Engelse band Drifted reist naar Nederland af voor een exclusieve show. De zeskoppige deathcore formatie is afkomstig uit Exeter en zullen hun knallende nummers ten gehore brengen. Colombian Necktie is door een nieuwe EP ‘Retribution’ helemaal terug. Deze vijfkoppige band speelt een combinatie van deathcore en beatdown. Wat geheadbang of een moshpit is dan ook zeker mogelijk! Verder is de nieuwe heavy hardcore formatie Menacer afkomstig uit onze eigen haringstad. Hun EP ‘Lost’ is afgelopen november uitgekomen en zo belooft het een mooi begin van de avond te worden.

Distant CD-release met Drifted, Colombian Necktie en Menacer
Vrijdag 5 juli
Open: 19.30 uur | Aanvang: 20.00 uur
Kaartjes zijn voor €5,- te verkrijgen op www.kroepoekfabriek.nl.

Gerelateerd