Jan Rot trapt eerste theatervoorstelling in juni af!

29-05-2020 Uit Redactie

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Volgende week vrijdag 5 juni is het zover: de eerste theatervoorstelling met publiek in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Aan muzikant en door Frits Spits gekroonde 'Koning van de Hertaling' Jan Rot de eer om af te trappen met zijn jaren ’90 programma O ja! dat hij deze avond twee keer zal spelen. Live voor een exclusief publiek van (twee keer) 30 bezoekers (er zijn nog welgeteld 4 kaartjes!) én tegelijkertijd via (betaalde) livestream voor iedereen thuis. Kijken dus!  

De jaren ’90. Het voelt als gisteren, maar het is alweer bijna 30 jaar geleden! Hoog tijd, zo vond Jan Rot, om de muzikale pareltjes in een nieuw jasje te stoppen: “We gaan langs Rothoogtepunten als Een Zee van Tranen, Schout bij Nacht en het duet met Boudewijn de Groot in Paradiso, maar ook mijn columns in Nieuwe Revu, mijn eerste houseparty en Email to Berlin op het songfestival. Ik heb een stel grote hits uit die tijd vertaald – Nirvana, Red Hot Chili Peppers en U2, maar ook Candle in the wind en Céline Dion met die draak uit Titanic komen in het Nederlands hard binnen. En tussendoor strooi ik met 'O ja!'- momenten: Twin Peaks, stier Herman, Take That in Ahoy of Sinterklaas bij Jiskefet. En laat ouderen niet denken: pff, jaren 90 is ná mijn tijd. We hebben het allemaal meegemaakt en houden het breed!” 

Kortom, er staat een heerlijke tijdreis op de planning, óók voor wie denkt: ‘Mmm, jaren ’90 heb ik niet veel mee.’ Laat dat maar aan Jan over, oftewel: ieder voor zich, Rot voor ons allen!

 

Ook thuis genieten van Jan Rot


Bij alle theatervoorstellingen de komende tijd is het, naast bezoek aan het theater d.m.v. een Theater Ticket, óók mogelijk om een betaalde Thuis Ticket te bestellen, waarmee de voorstelling live vanuit de huiskamer kan worden bekeken (via de computer, tablet of smartphone).  

Net zoals bij een voorstelling in de Stadsgehoorzaal zelf, zal ook bij deze stream het avondje 'uit' compleet gemaakt worden met foyerprogrammering. Voorafgaand aan en na afloop van de voorstelling kan genoten worden van nieuwe edities van rubrieken die ook te zien waren in de Facebook streams, zoals de Theaterherinneringen, de inzendingen van diverse Vlaardingers voor de Uitdaging van Jan Rot, de uitreiking van de winnaar en nog veel meer! Kijkt u ook mee vanuit huis?

Jan Rot – O ja!

Vrijdag 5 juni 19:30 en 21:30 uur

Theater Ticket (nog 4 beschikbaar!): € 19,00 incl. consumptie

Thuis Ticket (toegang livestream): € 5,00
Kaarten te koop via https://stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/jan-rot Gerelateerd