Jouw ‘4 minutes of fame’ tijdens x-posure: open podium!

29-08-2020 Uit Advertorial

Fotografie: Ron van Rutten

VLAARDINGEN - De Stadsgehoorzaal organiseert op zaterdag 7 november in samenwerking met poppodium De Kroepoekfabriek de eerste editie van het X-Posure: Open Podium! Talentvolle artiesten uit Vlaardingen en omstreken zijn uitgenodigd zich aan te melden om de stad kennis te laten maken met zijn of haar talent. Of je nu een instrument speelt, zingt, rapt, danst, poëzie schrijft of een ster bent in cabaret; iedereen heeft de kans om zijn of haar ‘4 Minutes of Fame’ te pakken op het grote podium!

X-Posure: Open Podium
Tijdens het X-Posure Open Podium kan iedereen die altijd al op het podium in de Stadsgehoorzaal heeft willen staan zijn of haar 4 minutes of fame pakken. Talenten tussen de 6 en 116 jaar binnen allerlei verschillende disciplines zijn van harte welkom om zich in te schrijven. Buiten dat de acts volledig ondersteund worden door professioneel licht en geluid, worden er ook foto’s en video-opnames gemaakt. Tijdens het open podium bestaat ook de kans dat je aangesproken wordt door iemand van De Kroepoekfabriek die potentie ziet in jou en jouw act. De volgende stap? Jezelf verder ontwikkelen tijdens X-Posure in De Kroepoekfabriek!

X-Posure: de plek voor talentontwikkeling!
Het showcasefestival X-Posure van De Kroepoekfabriek is alweer een aantal jaar een groot succes; jonge podiumkunstenaars uit de hele regio hebben deelgenomen aan workshops en masterclasses en mochten uiteindelijk met een showcase in het Vlaardingse podium laten zien wat ze geleerd hebben. Na deelname aan het traject zijn een aantal acts inmiddels geboekt om te spelen op verschillende plekken in en buiten de stad. Met de komst van het X-Posure: Open Podium hopen De Kroepoekfabriek en de Stadsgehoorzaal jong talent nóg meer mogelijkheden te bieden zich te ontwikkelen in en buiten Vlaardingen.

Meedoen?
Ken of ben jij iemand die staat te trappelen om zijn of haar talent te laten zien bij het grote publiek? De spelregels en het inschrijfformulier zijn te vinden via www.stadsgehoorzaal.nl/voorstelling/open-podium. Tot dan!

X-Posure: Open Podium
Datum: Zaterdag 07 november, 15:00 uur
Locatie: De Stadsgehoorzaal

Gerelateerd