Judith Visser geeft schrijfworkshop in Maassluis

12-05-2019 Uit Redactie

MAASSLUIS – Judith Visser, schrijfster van onder andere de bestseller ‘Zondagskind’, geeft op vrijdag 28 juni een gratis schrijfworkshop in Maassluis. De schrijfworkshop is speciaal voor de inwoners van Maassluis en Maasland.

De workshop wordt gegeven in de Bibliotheek van Maassluis aan de Uiverlaan 18 in Maassluis. De workshop duurt van 19.30 – 21.30 uur. De minimum leeftijd is 16 jaar. Aanmelden kan via deze link.

Schrijfwedstrijd

Schrijf je al graag? Of heb je wel eens overwogen te gaan schrijven? Woon je in Maasslu9is of Maasland en ben je 16 jaar of ouder? Dan is dit je kans! De Bibliotheek Maassluis organiseert tijdens de Week van de Cultuur een schrijfwedstrijd.

Het thema van de wedstrijd is ‘Onverwachte ontmoetingen’, het motto van de Week van de Cultuur. Schrijf met deze titel een verhaal van minimaal 800 en maximaal 1500 woorden, de deadline is 19 juni 2019 om middernacht. Je kunt je verhaal insturen naar cvdwaal@bibliotheekmaassluis.nl o.v.v. je naam, adres en telefoonnummer.

Cultuurgala

De schrijfwedstrijd kent drie winnaars. Wie de prijswinnaars zijn wordt bekend gemaakt tijdens het Cultuurgala 2019 op zaterdag 29 juni in Theater Koningshof. De wedstrijdvoorwaarden zijn terug te vinden deze website of in de Bibliotheek.Gerelateerd