Keramiek in het Douanehuisje

28-01-2018 Uit Redactie

Foto: Gerda van de Brug

MAASSLUIS - In de maand februari zullen de kunstenaressen Gerda van de Brug uit het Zuid-Hollandse Spijk en de Brabantse Corine Kroezen hun keramiek laten zien in het Douanehuisje, fraai gelegen aan de Nieuwe Waterweg.

De bijzonder begaafde keramiste Gerda kan alles boetseren wat haar ogen zien, maar heeft als specialiteit mooie zeevissen in allerlei formaten en kleuren. Daarbij is zij zeer bedreven is het glazuren.

Corine Kroezen is een beeldend kunstenares die schildert en sinds zes jaar ook keramiek maakt. Op dit moment probeert zij beide disciplines te verenigen in hangend keramisch werk.

De beide dames vertellen u graag over hun werk en wat hen beweegt om dit zo te maken. Elke zaterdag en zondag in de maand februari zijn zij aanwezig tussen 12.00 en 17.00 uur. Zij hopen u te ontmoeten, dus wees welkom! Voor meer informatie zie: www.gerdavandebrug.nl en www.corinekroezen.nl

Douanehuisje
De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje (Govert van Wijnkade 52, 3144 AG Maassluis), gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten. Meer informatie hierover bij Emma de Zanger, 010-5929821, douanehuisje@crmmaassluis.nl.



Gerelateerd