Kerstconcert bij kaarslicht met Ernst Daniel Smid

03-11-2017 Uit Redactie

MAASSLUIS - Donderdag 7 december 2017 is er een kerstconcert bij kaarslicht in de Groote Kerk te Maassluis. De bekende bariton Ernst Daniel Smid zal, begeleid door zijn eigen pianist, voor u optreden. Het concert begint om 20.00 uur en de toegangsprijs is slechts € 10,-. Reserveren kan uitsluitend via evenementengrootekerk@gmail.com

Ernst Daniel Smid (1953) werd geboren in Enschede en volgde zijn opleiding aan het voormalig Amsterdams Conservatorium. Zijn repertoire is groot en bevat werken van alle grote componisten zoals Verdi, Puccini, Rossini, Donizetti, Wagner, Mozart, Strauss etc.

Hij speelde rollen in musicals en opera’s. Op verzoek van Joop van der Ende speelde hij een rol in de musical Les Miserables. Samen met collega’s Henk Poort en Marco Bakker vormt hij de 3 baritons, waarmee ze al jaren optreden in binnen- en buitenland.

Dikwijls licht hij ook zijn programma nog toe. Hij zet zich ook in voor diverse goede doelen. Hij is ambassadeur van Stichting Weeshuis Egyam Ghana en Oxfam Novib. Het is een unieke gelegenheid om deze bekende zanger in een sfeervolle Groote Kerk van Maassluis te kunnen beluisteren.

Gerelateerd