Kijktips van Theater Koningshof

22-04-2020 Uit Redactie

MAASSLUIS - Theater Koningshof geeft een aantal alternatieve theatertips. ,,In deze bizarre tijd delen wij onze medeleven met jullie allemaal. We moeten er doorheen. Wij van Theater Koningshof vinden het natuurlijk ontzettend jammer dat wij onze deuren hebben moeten sluiten tot en met in ieder geval 1 juni en zoveel mooie voorstellingen en evenementen hebben moeten annuleren."

Het theater geeft graag een aantal alternatieve theatertips voor jullie. ,,van theatermakers, cultuurmakers, collega's en diverse kunstmakers. Altijd leuk om nieuw talent te ontdekken, toch nog eens die artiest terug te kijken of gewoon lekker te ontspannen. Theater is in iedere vorm verrassend, vermakelijk, inspirerend, treffend en raakt je in je hart. Gelukkig schijnt de zon en blijven we positief. Voor de avond of tussendoor of overdag, hebben wij Koningshof Kijkt: een aantal alternatieve theatertips voor jullie."

Weten welke tips het theater jullie geeft? Kijk dan op de website van de Koningshof. Ondertussen hebben Titus en Fien een videoboodschap opgenomen voor de bezoekers van Theater Koningshof. Die kun je boven die artikel bekijken.Gerelateerd