Kom picknicken in het park en geniet van poëzie

02-06-2022 Uit Redactie

MAASSLUIS - Op 12 juni 2022, tijdens de Week van de Cultuur, kun je heerlijk komen genieten van een picknick in het park achter Theater Koningshof! Terwijl jij lekker zit te smullen, word je verrast en verwend met prachtige woorden en klanken: meerdere dichters zullen op deze zinderende zondagmiddag hun poëzie voordragen en verschillende muzikanten zullen komen optreden.

De dichters

Op 12 juni kun je komen genieten van de woorden en zinnen van o.a. Wouter van Heinigen (presentator, dichter en directeur van Bibliotheek de Plataan), Joz Knoop (dichter en grond-legger van de dichtvorm jozzonet), Jaap van Oostrom (stadsdichter van Maassluis), Marleen Opschoor (auteur dichtbundel Dichtpuntjes) en Jelle Ravenstein (dichter en columnist).

Tussen de optredens van de dichters kun je luisteren naar fijne muziek. Zo brengt de semi-akoestische band Petit Acoustique eigen nummers ten gehore. Ook zal er een gelegenheidsband optreden van musici die momenteel verblijven op de hotelboot Lady Anne.

Een zomerse totaalbeleving

Toegang tot de dichtmiddag is gratis, maar je kunt er ook een zomerse totaalbeleving van maken door bij Theater Koningshof een lekkere picknick met allerlei lekkernijen te bestellen. De picknick kost €12,- per persoon. Voor dit bedrag krijg je twee rijkbelegde broodjes, een sapje, een stuk fruit en een zoete versnapering. Uiteraard krijg je ook een picknickkleedje om uit te leggen in het park.

Kom jij ook heerlijk genieten op 12 juni? Meer informatie vind je op www.theaterkoningshof.nl. Hier kun je meteen jouw picknick bestellen. Tot dan!Gerelateerd