Koning van de klucht Jon van Eerd met nieuwe komedie

27-11-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - De grote oen Harrie Vermeulen (gespeeld door koning van de klucht Jon van Eerd) is terug en dit keer wel op een heel bijzondere manier! In de spiksplinternieuwe, gierend absurde komedie Herrie in de Keuken, geschreven door Van Eerd en op donderdag 28 november te zien in Vlaardingen, vliegen de petten, snorren en pruiken door het theater. Krankzinnig en dubbelzinnig spelen zes acteurs meer dan 20 rollen!

Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes, ballen gehakt en loempia’s aan de man te brengen. Er is bitter weinig klandizie en het ziet ernaar uit dat ze hun laatste bal hebben gedraaid. Maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattoo-shop een oplossing biedt. Met haar ‘ingrediënten’ kan Harrie zijn snacks veel goedkoper aanbieden. Ondanks het feit dat Harrie een vermoeden heeft dat het geen zuivere koffie is, gaat hij met haar in zee. Als de Keuringsdienst van Waren zich meldt voor een controle, vreest Harrie dat zijn illegale praktijken aan het licht komen. Maar dan doet hij een schrikbarende ontdekking!

Met zijn dolkomische en impulsieve, eigenwijze karakter zet Harrie Vermeulen de ene domme stap na de andere. Scherp en snel, flitsend en fel. Iedere keer weer zit hij tot aan de nek in de hilarische problemen die alleen maar groter en gekker worden en iedereen tureluurs maken. Een avond de boel de boel laten, of zoals Jon van Eerd het noemt: een mini-vakantie! Dat is Herrie in de Keuken!

Naast Jon van Eerd zijn Arie Cupé, Joey Schalker, Anne Lamsvelt en Liss Walravens te zien in deze leukste en vetste komedie van het seizoen.

Herrie in de Keuken van Jon van Eerd
Donderdag 28 november – 20.15 uur
Toegangsprijs: € 28,50 (incl. consumptie)
TICKETS!

Gerelateerd