Koningsdag in Maassluis

19-04-2022 Uit Redactie

MAASSLUIS - Op woensdag 27 april viert heel Nederland Koningsdag. Ook in Maassluis zijn er veel feestelijk activiteiten. Om 08.45 uur start het Koningsdag programma met het hijsen van de Koningsdagvlag door burgemeester Haan. Dit vindt plaats op de Markt ter hoogte van de hoek Markt - Nieuwstraat.

Traditiegetrouw vindt om 09.00 uur de aubade plaats op de Markt. Muziekvereniging De Maassluise Harmonie verzorgt dit jaar de muzikale omlijsting van de Oranjeliedjes. Alle inwoners van Maassluis zijn van harte welkom om mee te zingen. Op de Markt is van 13.00 tot 21.00 uur live muziek te horen. De diverse optredens zorgen voor een  feestelijke sfeer in de binnenstad.

Receptie gedecoreerden

In de Immanuëlkerk wordt na afloop van de aubade door de Stichting Oranjedag gedecoreerden Maassluis een receptie georganiseerd voor gedecoreerden. Alle gedecoreerden zijn van harte welkom in de Immanuëlkerk om samen te proosten op de Koning. De receptie begint om 10.00 uur.

Koningsdagactiviteiten

In Maassluis zijn op diverse locaties Koningsdagactiviteiten te bezoeken. Van 10.00 tot 18.00 uur zijn er bijvoorbeeld bij CKC Maassluis aan het Wipperspark 1b, kinderspelen, terrassen, demonstraties en een dierenhoek. Ook bij MSV ’71 aan de Dr. Albert Schweitzerdreef 501 is er van alles te doen voor de kinderen zo zijn er tussen 11.00 en 15.30 uur diverse kinderspelen. Daarnaast worden er in heel Maassluis verschillende activiteiten door en voor buurtbewoners georganiseerd.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date