Koningshof herstart met rondje Nederland en Vlaanderen

18-06-2020 Uit Redactie

Foto: Vier Maten


MAASSLUIS -  De zaterdagavonden vormen in Theater Koningshof het begin na de Coronasluiting van het cultureel programma. Komende zaterdag staan de Vier Maten op het podium.

Het vormt voor het theater een goede mogelijkheid weer te gaan draaien, met 'klein publiek' - en ook voor dat publiek is het een voorzichtige hernieuwde kennsimaking.

Goede liedjes hoeven niet Engelstalig te zijn, vinden de mannen van Vier Maten. En om de daad bij het woord te voegen vertolken Vier Maten ook zelf de mooiste Nederlandstalige liedjes, akoestisch en op eigen wijze. Zo wisselen zij vrolijke liedjes af met liederen van oprecht verdriet. Zij spelen toegankelijke muziek uit alle streken, van Drenthe tot Vlaanderen. Voor de gelegenheid met een theatraal sausje. De revue passeren onder meer nummers van  Skik, The Kik, Doe Maar, Gorki, Want Want, Kommil Foo, Tröckener Kecks, Mondo Leone, Klein Orkest, Raymond van het Groenewoud, De Dijk en Buurman. Maar ook van Vier Maten zelf, natuurlijk.

Vincent van Stipdonk, Patrick Ehlert, Marc Pagen en Victor Kappelhof spelen op akoestische gitaar, toetsen, accordeon, bas, ukelele, mondharp, trommels en melodica.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date