Laat je verrassen door ‘Mastreechter Staar’ in Theater Koningshof

24-01-2020 Uit Redactie

MAASSLUIS - Met StaarVaria trakteert de Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar je op een, de naam zegt het al, gevarieerd programma, waarin niet alleen de Mastreechter Staar, maar ook tal van solisten, hun beste beentje voor zullen zetten. Mastreechter Staar treedt zaterdag 4 april op in de Groote Kerk in Maassluis. 

Als het gaat om muzikale stijlen: opera, operette en musical – ze zullen allemaal volop de aandacht krijgen. Net zoals de meest bezongen thema’s in de muziek: liefde, geloof en trots! En je krijgt een internationaal programma: je hoort talen van Zuid-Afrikaans tot Zweeds, en we bezoeken landen tussen Zuid-Amerika en Rusland. En: zij zullen je bewijzen, dat héél veel mannen héél zacht kunnen zingen! De Koninklijke Zangvereniging Mastreechter Staar werd opgericht in 1883, en anno 2020 laat ‘de Staar’ horen nog steeds jong en actueel te zijn!

Kom luisteren en kijken naar dit gevarieerde concert en laat je verrassen en meeslepen door topsolisten, een toppianist, de dirigent én het mannenkoor waar Maastricht en Limburg trots op is: Mastreechter Staar! Het concert vindt plaats in de Groote Kerk in Maassluis.

Voor meer informatie over de voorstellingen en kaartverkoop, neem een kijkje op www.theaterkoningshof.nl.

StaarVaria – Mastreechter Staar
Groote Kerk - kaartverkoop via Theater Koningshof
zaterdag 4 april 2020 – 20:00 uur

 Gerelateerd