Leonard Cohen Tribute Band met I can’t forget tour

13-11-2019 Uit Advertorial

MAASSLUIS/VLAARDINGEN - Leonard Cohen-fans opgelet: aanstaande vrijdag 15 november staat er een niet te missen avond op de planning in de Stadsgehoorzaal! (Voor diegenen die nog onbekend zijn met het werk van deze Canadese zanger, dichter en schrijver trouwens ook!) De tienkoppige, internationaal vermaarde Leonard Cohen Tribute Band brengt namelijk in een ruim twee uur durend eerbetoon aan de overleden zanger het mooiste werk van Cohen.

Wat ooit begon als een kleine, stille wens van muzikant Rinus van den Boomen om wat nummers te spelen van zijn idool Leonard Cohen, is inmiddels uitgegroeid tot een avondvullend muziekprogramma met een flinke speellijst. Pure, oprechte liefde voor Cohens bijzondere muziek en hun Beerse roots zijn de verbindende factoren van de muzikanten. De band geeft de nummers van Cohen een eigen schwung en ze worden op passende wijze verhalend aan elkaar gesmeed.

In hun nieuwe show I can’t forget, een waar eerbetoon aan de op 7 november 2016 overleden zanger, dichter en schrijver, worden onvergetelijke songs als Suzanne, So Long Marianne en Hallelujah afgewisseld met minder bekend materiaal van de grootmeester. Mooi en ontroerend voor zowel Cohen fans, als diegenen die niet direct iets met zijn muziek hebben

Leonard Cohen Tribute Band - I can't forget tour
Vrijdag 15 november 20.15 uur
Toegangsprijs: € 28,00 (incl. consumptie)
TICKETS!

Gerelateerd