Categorieën

Service

Live stream DJ op vrijdag: 'Spinnin the vibe'

Live stream DJ op vrijdag: 'Spinnin the vibe'
Uit

Live stream DJ op vrijdag: 'Spinnin the vibe'

  • Redactie
  • 16-03-2021
  • Uit
Live stream DJ op vrijdag: 'Spinnin the vibe'
MAASSLUIS - Ondanks de lockdown en de gesloten deuren, gaan wij achter de schermen door met leuks, inspiratie en mooie programma’s voor het publiek. Natuurlijk zijn wij ook bezig met de nieuwe programmering voor seizoen 21/22 en het verplaatsen van al die mooie films en voorstellingen voor wanneer het weer kan en mag. Tot die tijd houden we hoop op een opening en staan er mooie, originele live streams op stapel voor jou.

Live stream – vrijdag 19 maart Spinnin’ the vibe

Onder de noemer DJ op vrijdag hebben we vrijdag 19 maart a.s. een lokaal opkomend dj talent geprogrammeerd staan. DJ Nutshell is geboren en getogen in Maasland en is lokaal aan de weg aan het timmeren met zijn dj sets. De nuchtere Maaslander gaat los achter zijn draaitafel met house, Latin en urban tones. Hij droomt ervan om op strandfeestjes te draaien en op festivals te staan in een kleine setting. DJ Nutshell kijkt uit naar zijn optreden in Theater Koningshof via de live stream en vindt het fantastisch dat het theater hem deze kans biedt. ‘Helaas nu geen feestjes om te draaien, daarom is het geweldig dat Theater Koningshof mij deze kans biedt om mijn muziek te laten horen en meer ervaring op te doen. Echt wel spannend. Theater Koningshof biedt dus echt een podium voor iedereen die met muziek, theater, dans, kunst of woord bezig is, welke vorm dan ook. Ik hoop dat ik jongeren bereik met mijn muziek en ze een goede vibe breng deze avond. Dat is hard nodig in deze tijd.’

Geen zin in bankhangen? Tune in op vrijdag 19 maart a.s. tijdens de livestream ‘Spinnin the vibe’ voor een uurtje lekkere beats in jouw huiskamer van DJ Nutshell. Meld je aan voor een (gratis) tickets via de ticketbutton op de website: www.theaterkoningshof.nl.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →