‘Beste Zangers’ op podium Furieade

22-08-2019 Uit Redactie

Emma Heesters

MAASSLUIS – Emma Heesters en Rolf Sanchez, die vanaf aankomend weekend te zien zijn in tv-programma ‘De Beste Zangers’ staan op het podium tijdens de Furieade in Maassluis. Sanchez betreedt op zaterdag 6 oktober het podium op het Schanseiland en Emma Heesters sluit het evenement op zondagmiddag om 17.00 uur af.

Rolf Sanchez, die in 2011 derde werd bij X-Factor, zal met zijn latin-vibes het publiek doen dansen. Emma Heesters heeft in vijf jaar tijd meer dan een miljoen abonnees op haar YouTube-kanaal weten te vergaren met het zingen van covers en brengt dit jaar voor het eerst eigen werk uit. Het programma kent verder een groot aanbod aan artiesten, bands en koren die vrijdagavond, zaterdag en zondagmiddag op het podium staan van het Schanseiland. Het Furieadeweekend begint vrijdagavond 4 oktober vanaf 20.30 uur met 538 DJ’s On Tour. De DJ’s Barend van Deelen en Danny Blom maken er dan een waar feest van.

Op zaterdag zijn er diverse optredens van verschillende koren uit Maassluis op het Schanseiland. Door ‘Die Maeze Sanghers’ is er een shantykorenfestival georganiseerd. Over het parcours verspreid zijn er optredens van een zestal shantykoren uit verschillende steden in Nederland. Vanaf 18.30 uur treden er verschillende coverbands op. Te beginnen met Anyways, de meest gezellige coverband van Maassluis die populaire rockcovers brengt. Vanaf 20.00 uur is het tijd voor feest met coverband Stitches en vanaf 21.30 uur staan The Originals op het podium.

De Furieade wordt ook dit jaar weer afgesloten met een Lazy Sunday met veel jazzmuziek. Zo treden onder andere. The Foobirds, Stevie Ray & The Masterminds en de Treble Shooters op.

Kijk voor het volledige (muziek)programma op www.furieade.nl.

 

 Gerelateerd