‘OOGST 2018’ Filmclub Maassluis

05-02-2019 Uit Redactie

MAASSLUIS - Oogsten is elk jaar een feest. Of het nu gaat om een landbouwgewas of de fruitoogst, nu pas zie je het resultaat van een jaar hard werken. Zo ook bij Filmclub Maassluis. Daar wordt op 12 februari de jaarwedstrijd gehouden, waarin een selectie van door leden gemaakte films te zien zal zijn. Om deze wedstrijd ook dat feestelijke tintje te geven is die omgedoopt in ‘OOGST 2018’.

De Oogst bestaat dit jaar uit twaalf films met een lengte van drie tot zeventien minuten, met een veelzijdigheid aan inspiratie. Van reisfilm tot speelfilm en alles wat daar tussenin zit, wordt dan door de deskundige jury beoordeeld. Ook het publiek brengt een stem uit voor hun favoriete film, de zaalprijs.

De ‘OOGST-avond’ is gratis toegankelijk en vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom bij de inloop met koffie of thee. Om 20.00 uur begint het programma in het Maassluise ‘Luxor Theater’ aan de Van der Horststraat 29 in Maassluis.

Wellicht is het een aanzet voor mensen om zich met filmen als (mooie) hobby bezig te gaan houden. Bijna iedereen heeft een telefoon of zelfs een camera, en daar kun je meer van maken dan een los filmfragment. Bij Filmclub Maassluis wordt je zeker op weg geholpen om die losse flarden tot een “echte” film te maken. Wil je meer weten over deze boeiende hobby, kijk dan eens op onze website www.filmclubmaassluis.nl of stuur een mail naar info@filmclubmaassluis.nl.

Of kom geheel vrijblijvend langs op de 2e of 4e dinsdagavond, en ervaar zelf hoe de Filmclub Maassluis een clubavond invult.Gerelateerd