Marieke van Baalen exposeert in het Douanehuisje

06-01-2019 Uit Redactie

MAASSLUIS – Kunstenares Marieke van Baalen exposeert in de maand januari in het Douanehuisje in Maassluis. Het thema ‘Nagelaten sporen’ komt in het Douanehuisje tot uitdrukking in schilderijen die gemaakt zijn met de vier elementen: water, aarde, lucht en vuur.

Marieke van Baalen, lid van de Stichting Maassluise Kunstenaars, is niet gebonden aan één stijl of techniek. Geinspireerd door de structuren in de natuur werkt zij met de vier elementen, er komt geen verf of kwast aan te pas. Tijdens wandelingen en vakanties neemt zij materialen mee naar haar atelier, zoals verschillende soorten klei, zand en schors, om daarmee aan de slag te gaan.

Marieke is alle zaterdagen en zondagen van januari van 13.00 tot 17.00 uur in het Douanehuisje aanwezig. De toegang tot de tentoonstelling is gratis.

Douanehuisje

De Culturele Raad Maassluis stelt namens de gemeente Maassluis het Douanehuisje (Govert van Wijnkade 52, 3144 AG Maassluis), gratis ter beschikking voor culturele en kunstzinnige activiteiten. Meer informatie hierover bij Emma de Zanger, 010-5929821, douanehuisje@crmmaassluis.nl.Gerelateerd