Meezingspektakel Maassluis trekt 3000 bezoekers

06-08-2018 Uit Redactie

MAASSLUIS - Het Meezingspektakel Maassluis is weer een groot succes geworden. Afgelopen vrijdag trok het evenement in Maassluis ruim 3000 zingende toeschouwers die met elkaar genoten van de twee koren, de muzikanten en hun dirigenten. De organisatie was dan ook zeer tevreden en sprak van 'één groot feest' op een warme zomeravond.

De organisatie van Meezingspektakel Maassluis kijkt terug op een geweldig geslaagd evenement in de binnenstad van Maassluis. Het muzikale feest wordt traditiegetrouw elk jaar wordt gehouden op de eerste dag van het Varend Corso. Er werden allerlei liedjes gezongen voor jong en oud. Twee koren, het Waterwegkoor Maassluis en de Hoekse Tranentrekkers uit Hoek van Holland, zongen de nummers voor op het grote podium en het publiek kon met een boekje in de hand volop meezingen.

Het was de 14e editie van het Meezingspektakel Maassluis. De organisatie noemt het evenement 'geweldig geslaagd' en hoopt volgend jaar de 15e editie te organiseren. Dit jaar werden er uiteraard weer echte klassieke meezingers gespeeld zoals Het Kleine Café aan de Haven' en Foxy Foxtrot, maar ook nieuwere nummers kwamen voorbij. Zo werd het een groot feest tijdens Leef van Dre Hazes.