Minidisco en het feest van tante Rita in Theater Koningshof

15-10-2021 Uit Redactie

De leukste familiemusical van het jaar op 20 oktober in Theater Koningshof

MAASSLUIS - Wie kent de hits van Minidisco niet? TSJOE TSJOE WA, DANS MET TANTE RITA, THEO THEO en vele andere. Ze komen allemaal voorbij in de knotsgekke, leuke familiemusical (4+) MINIDISCO EN HET FEEST VAN TANTE RITA.

‘Als Theo en Lulu alleen naar het feest van Tante Rita mogen, belanden ze in het Tsjoe-Tsjoe-Wa bos in de gekste avonturen en ontmoeten ze de meest hilarische figuren.’ Een middag vol zang, dans en avontuur. Blijven zitten is geen optie. In een gloednieuw, grappig en knotsgek verhaal komen al deze bekende hits voorbij. Theo en zijn zusje Lulu mogen voor het eerst alleen naar het grote dansfeest van Tante Rita. Ze beleven een hilarisch avontuur in het Tsjoe Tsjoe Wa-bos en ontmoeten de meest bijzondere figuren. Het wordt spannend als er dieren uit de dierentuin ontsnappen en Brul de Leeuw in het bos blijkt rond te lopen.

Op woensdag 20 oktober, midden in de herfstvakantie, staat deze voorstelling in Theater de Koningshof in Maassluis. Om 13.30 en 16.00. Met o.a. de musicalsterren Hilke Bierman en Robin vd Akker.

*** Een kindermusical, leuk voor jong en oud. Met een zeer energieke cast.
**** De vrolijkheid straalt ervan af. Naast alle kinderen zongen ook de ouders alle hits mee.
*** Dit is nou zo’n familiemusical die je direct een tweede keer wil zien.

Theater Koningshof
Minidisco en het feest van tante Rita
woensdag 20 oktober 2021 
Aanvang: 13:30 en 15.30 uur
Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl.Gerelateerd