Mooie opkomst voor Tentuinstelling

22-08-2022 Uit Redactie

MAASSLUIS - De Tentuinstelling van zaterdag 20 augustus was een bijzonder groot succes en heeft die van 2019 ver overtroffen: de opkomst werd bijna verdubbeld. Mensen kwamen vanuit de hele regio, en zelfs van heel ver buiten Maassluis, de Tentuinstelling bezoeken.

De exposities waren een geweldige beleving. Alle kunstenaars hadden flink uitgepakt en menig kunstwerk is verwisseld van eigenaar. Er zijn mooie onderlinge gesprekken gevoerd en het heeft mensen dichter bij elkaar gebracht.

De live muziek die zo hier en daar te beluisteren viel, was een mooie aanvulling op het evenement en trok mensen in groten getale aan; het werd zeer gewaardeerd. Op sommige locaties werd zelfs gedanst. Vele bezoekers vroegen zich dan ook af: Volgend jaar toch zeker weer?

Met dank aan alle mensen van de elf mooie buitenlocaties die deze voor een dag voor het publiek hadden opengesteld. Dit gratis evenement werd mede mogelijk gemaakt door de Stichting Maassluise Kunstenaars en het Fonds Schiedam Vlaardingen e.o. De organisatie was in handen van Willy Minderhoud.Gerelateerd