Museum Maassluis gaat weer open

29-06-2020 Uit Redactie

MAASSLUIS – Museum Maassluis gaat vanaf vrijdag 3 juli weer open voor publiek. Voorlopig met aangepaste openingstijden: vrijdag tot en met zondag van 14.00 tot 17.00 uur. Het landelijke museumprotocol is inmiddels zodanig versoepeld dat ook de museumvrijwilligers weer aan de slag kunnen.

Maximaal 8 bezoekers mogen tegelijkertijd het museum bezoeken, zodat bezoekers veilig en in alle rust de tentoonstellingen kunnen bekijken en de 1,5 meter afstand van de medebezoekers kunnen bewaren. Mensen worden gevraagd bij ziekteverschijnselen hun bezoek uit te stellen.

Burgemeester Edo Haan en wethouder van Cultuur Corine Bronsveld-Snoep bezoeken in het openingsweekend het museum om de nieuwe tentoonstelling ‘Maassluis bezet, vrijheid beperkt’ te bekijken. Deze tentoonstelling geeft weer wat voor impact de Tweede Wereldoorlog had op het dagelijks leven in Maassluis.

Naast deze tentoonstelling zijn ook de kunstwerken van Adam Hoogendijk nog enige tijd te zien in de tentoonstelling 'Maassluis als nieuwe inspiratiebron' met werken van de meest idyllische plekjes in en rondom Maassluis.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date