Nieuw castlid gezocht voor 'Ding a Dong'

23-08-2021 Uit Redactie

In het voorjaar van 2022 wordt de songfestival-voorstelling Ding a Dong gespeeld in Theater Koningshof door zes jonge theatermakers van 13 tot 19 jaar. Een van de huidige speelsters uit de groep moet vanwege andere verplichtingen vervangen worden. Om de groep weer compleet te maken zijn Christiaan, Eva, Bas, Sven en Rosemarie op zoek naar een meisje tussen 13 en 17 jaar.

Ben (of ken) jij iemand die goed kan zingen, dansen, spelen en het lef heeft om het publiek te vermaken met mooie nummers, grappen en gekkigheid? En lijkt het je leuk om met vijf andere -zeer gedreven- jongeren gedurende zeven maanden aan jullie eigen voorstelling te werken? Stuur dan zo snel mogelijk een mail aan dingadong2022@gmail.com. Je ontvangt dan alle informatie over wat meedoen aan de productie betekent en hoe je je (tot 1 september) kunt aanmelden voor de auditie op zondag 26 september.

In de Coronatijd bleven deze zes jongeren uit Maassluis (en daarbuiten) bezig met datgene wat zij het liefste doen: theater maken. Ondanks de beperkingen zetten zij, met medewerking van Theater Koningshof twee musical-compilatie-producties op de planken: You can’t stop the Beat (najaar 2020) en You’re the One that I want (voorjaar 2021). Onder leiding van enkele volwassenen brachten zij, tot groot plezier van het publiek, het theater én henzelf, twee vrolijke familie-voorstellingen boordevol Nederlandstalig musicalrepertoire.Gerelateerd