Nieuw evenement: Tentuinstelling Maassluis!

30-07-2019 Uit Advertorial

MAASSLUIS – Een uniek evenement waarbij zo’n 19 kunstenaars en tuinbezitters met elkaar verbonden zijn door een (fiets)parcours. Dat is Tentuinstelling Maassluis dat voor het eerst georganiseerd wordt op zaterdag 24 augustus van 11.00 tot 17.00 uur.

Tijdens Tentuinstelling zijn bijzondere locaties of particuliere tuinen met of zonder kunst te bezoeken. Zo kunnen bezoekers op een laagdrempelige manier kennismaken met Schilderkunst, Houtwerk, Bronzen beelden, Keramiek, Sculpturen en Fotowerk. Probeer het verhaal achter de kunst te ontdekken. De betreffende kunstenaars zijn zelf ook aanwezig om bezoekers meer over de kunstwerken te vertellen. Bovendien is er een locatie met livemuziek! Sommige locaties schenken al dan niet tegen betaling een drankje. Een tip van de organisatie: breng contant geld mee. Fiets-, kunst- en natuurliefhebbers kunnen zich dus uren vermaken en genieten van de mooie locaties!

Het parcours loopt van ‘De Polderij’ aan de Vlaardingsedijk door de weilanden naar de ‘Karperhoeve’ aan de Zuidbuurt, via Sluispolder-West langs de Weverskade richting de Burgemeesterswijk om vervolgens naar de Vogelbuurt te gaan. Dan loopt de route naar de Zuiddijk en eindigt op het Hoofd. Er kan op elk willekeurig adres worden gestart met de route.  

Tentuinstelling is een initiatief van Willy Minderhoud-Poldervaart (bekend van o.a. het POP-UP Atelier en Montmartreplein). In samenwerking met de Stichting Maassluise Kunstenaars kan dit nieuwe evenement plaatsvinden. Voor alle details en deelnemende adressen, bekijk de folder hieronder.

Bekijk de foto's

Gerelateerd