Nieuw theaterseizoen 20/21 in Theater Koningshof

26-02-2020 Uit Advertorial

MAASSLUIS - Theater Koningshof geniet nog volop van de volle voorstellingen die geprogrammeerd zijn. Natuurlijk zijn de voorbereidingen voor het komend seizoen in volle gang. Donderdag 23 april wordt de nieuwe brochure uitgebracht en verspreid in Maassluis, Maasdijk en Maasland bij de Maassluise Courant De Schakel en komt het nieuwe theaterprogramma online.

De nieuwe brochure staat vol nieuwe voorstellingen voor het komend seizoen. Bekende namen, opkomend talent, serieuze voorstellingen, veel lachen, inspiratie, fijne jeugdvoorstellingen, cabaret, veel muziek en lokale producties: een afwisselend seizoen. Cinema Koningshof gaat natuurlijk ook door met een divers aanbod van films. Van Ladies Only tot Classics en van kinderfilms tot reguliere film, het is allemaal te zien in Cinema Koningshof. De films zullen ook in het nieuwe seizoen op woensdag gedraaid worden.

Vanaf 23 april a.s. kun je ook de nieuwe voorstellingen online boeken, telefonisch of aan de theaterkassa van ons theater. Noteer deze datum dus in je agenda en wees er snel bij. Wij zijn heel benieuwd wat je van het nieuwe programma vindt!

Seizoenspresentatie op vrijdag 5 juni a.s.
Vrijdag 5 juni a.s. vindt in Theater Koningshof een feestelijke seizoenpresentatie plaats. Tijdens deze avond wordt het oude seizoen afgesloten en het nieuwe theaterseizoen 20/21 geopend. Tijdens deze avond zijn er ontzettend leuke presentaties en optredens te zien van diverse artiesten die komend seizoen ook zullen optreden in Theater Koningshof. Bekende namen, opkomend talent, lokale optredens…..We verklappen nog niet wie er komt, maar wel dat het erg leuk wordt. Natuurlijk zullen we het programma 20/21 toelichten en ben je in de gelegenheid kaarten te reserveren voor jouw favoriete voorstellingen.

Kaarten voor de seizoenspresentatie zijn verkrijgbaar via de site: www.theaterkoningshof.nl.

Gerelateerd