Nieuw theaterseizoen binnenkort bekend

23-04-2018 Uit Redactie

MAASSLUIS - Het is bijna zo ver. Op donderdag 17 mei ligt hij in de brievenbus: de nieuwe brochure van Theater Koningshof seizoen 2018/2019. Laat je verrassen door het nieuwe programma vol muziek, cabaret, specials, toneel en muziektheater.

Het theater is heel enthousiast en trots over de programmering. Vanaf 17 mei zijn de kaarten voor de nieuwe voorstellingen te reserveren, online, telefonisch of aan de theaterkassa in het Atrium van het theater. Wees er snel bij en reserveer tijdig kaarten voor het nieuwe seizoen.

Presentatie

Theater Koningshof nodigt iedereen uit voor de seizoenpresentatie 2018/2019 op zaterdag 2 juni a.s. in het theater, aanvang 20.15 uur. Als start van de Week van Cultuur die dan aanvangt, luidt het theater op deze avond op feestelijke wijze het nieuwe seizoen in met ludieke optredens van een aantal geweldige artiesten die het nieuwe seizoen bij ons te zien zijn in het theater.

Muziek, cabaret en lokaal talent wisselen elkaar af. Na afloop toosten we op een goed nieuw theaterseizoen. Ben je erbij?
Reserveer kaarten: http://www.theaterkoningshof.nlGerelateerd