Nieuw theaterseizoen Theater Koningshof 21/22 online

17-06-2021 Uit Redactie

MAASSLUIS - Vrijdag 18 juni a.s. staat er een mooi aanbod van het nieuwe theaterseizoen 21/22 online. ,,Na een lange tijd van gesloten deuren zijn wij wat blij dat we weer open mogen en een geweldig nieuw theaterprogramma voor het nieuwe seizoen kunnen aanbieden."

Het online programma omvat theatervoorstellingen, cabaret, muziek, toneel, familievoorstellingen, muziek tributes, specials en lezingen. Gewoon weer lekker als vanouds en een bomvol nieuw theaterprogramma om van te genieten in ons theater. Namen als Youp van ‘t Hek, René van Meurs, de 3J’s, Kiki Schippers, Annick Boer, Paulien Cornelisse, RUMAG, The School of Life Amsterdam, Cor Bakker, Karin Bloemen en mannen van HGNTV zullen o.a. dit seizoen te zien zijn in Theater Koningshof. Later volgt de programmering voor de films in Cinema Koningshof in het nieuwe seizoen.

,,Wij zijn we heel erg blij dat het eindelijk zo ver is. Oude bekenden komen terug, maar er zijn ook nieuwe gezichten te zien. Het theater is met de aanpassingen, nog net zo gezellig en sfeervol als voorheen. Wij zetten alles op alles om jullie ook nu (juist nu) een mooie theaterbeleving te bezorgen. Tot nu werken we met een beperktere zaalcapaciteit op 1,5 meter, dus wees er snel bij en reserveer je tickets op tijd. Wij kijken natuurlijk uit naar de verruimingen waardoor er meer tickets beschikbaar zullen komen. Schrijf je vooral in op de wachtlijst zodat je zeker bent van een plekje. De brochure met de informatie en programmering van het nieuwe seizoen zal dit seizoen later uitkomen, in september."

Voorstellingen en films deze zomer

De komende weken zijn er in Cinema Koningshof als diverse films te zien klassiekers als Judy, De Liefhebbers, Singing Club zullen te zien zijn op het witte scherm. Over films gesproken: eind augustus organiseert Theater Koningshof tijdens Parklif/ve een parkbioscoop. ,,Hoe leuk is dat! Een weekend vol films in het park (onder voorbehoud), daar kijken we nu al naar uit." A.s. zondag staat de jeugd van You’re the One That I Want in het theater met een super swingende jeugdvoorstelling voor de hele familie en voor de zomervakantie staan Marcel Harteveld en Simone Kleinsma nog op het toneel met twee geweldige programma’s als opmaat voor een zomer vol zomeractiviteiten in en om het theater voor jong en oud. Binnenkort meer informatie hierover op onze website: www.theaterkoningshof.nl.

,,Al met al maken wij ons op voor een open seizoen met volop voorstellingen, films en theateractiviteiten. Wij zijn blij! Jullie ook? Wij zien jullie graag terug in het theater!"Gerelateerd