Nieuw theaterseizoen Theater Koningshof

21-07-2020 Uit Advertorial

MAASSLUIS - Na een turbulente tijd, kunnen we jullie a.s. donderdag 23 juli a.s. een mooi aanbod tonen van het nieuwe theaterseizoen 20/21. Aankomende donderdag is de eerste helft van seizoen 20/21 online te bekijken en te boeken.

Hoewel het oude seizoen door de Coronamaatregelen volledig op zijn kop stond en dit ook invloed heeft op het nieuwe seizoen 20/21, zijn wij blij dat we desondanks een mooi alternatief theaterprogramma kunnen aanbieden, met inachtneming van de regels. Het online programma omvat theatervoorstellingen van september tot en met december 2020. Later volgt de programmering voor de films in Cinema Koningshof in het nieuwe seizoen.

Wij zijn we heel erg blij dat het eindelijk zo ver is. Oude bekenden komen terug, maar er zijn ook nieuwe gezichten te zien. Het theater is met de aanpassingen, nog net zo gezellig en sfeervol als voorheen. Wij zetten alles op alles om jullie ook nu (juist nu) een mooie theaterbeleving te bezorgen. Het programma is vastgesteld voor september tot en met december 2020. Halverwege oktober hopen we de tweede helft van het seizoen bekend te maken.

Zet het dus in je agenda en reserveer tickets voor de beste theatervoorstellingen deze winter: donderdag 23 juli a.s. om 11 uur start de verkoop van de eerste helft van het nieuwe seizoen, online: www.theaterkoningshof.nl.

Films

De komende week zijn er in Cinema Koningshof twee mooie films te zien: de spannende film Parasite op woensdagavond 22 juli a.s. en op vrijdagochtend 24 juli a.s. de klassieke film Judy. Over films gesproken: eind augustus organiseert Theater Koningshof het Filmweekend: een weekend vol films, als alternatief voor het geannuleerde filmfestival dit jaar. Theater Koningshof Filmweekend is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Gemeente Maassluis en Donatiefonds Schiedam Vlaardingen. Het programma van het Filmweekend is al bekend en online te vinden op onze site (films) we draaien o.a. Bombshell, Mees Kees in de Wolken en Wat Is Dan Liefde.

Zomerprogramma

Houd verder onze website in de gaten voor de Augustus Kidsweek met twee geweldige voorstellingen voor de kleintjes: Aadje Piraatje viert feest (4+) en Fien & Teun mini-show (2+) en een superleuke film: Een Avontuurlijke Beestenboel en natuurlijk de Partyweek die we eind augustus organiseren voor de kinderen.

Verplaatste voorstellingen

Wij zijn bezig met de laatste verplaatsingen en annuleringen van de voorstellingen. Deze zomer gebruiken we nog om de laatste veranderingen door te voeren. Ieder krijgt bericht over een alternatieve datum van een verplaatste voorstelling of bericht over een definitieve annulering van een voorstelling. Wij bedanken jullie voor jullie begrip en medewerking hierin.

Beperkte openingstijden tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomerperiode (tot en met 23 augustus a.s.) is Theater Koningshof beperkt geopend: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 - 14.00 uur (tel. 010 5911430) en tijdens voorstellingen, films en activiteiten. Op maandag zijn wij gesloten. Mail over kaartverkoop: kaartverkoop@theaterkoningshof.nl. Algemene informatie: info@theaterkoningshof.nl. Wij wensen jullie een fijne zomer!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date