Nieuwe editie Jazz in Town

18-01-2020 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Zondagmiddag 19 januari vindt alweer de een-na-laatste editie van Jazz in Town van dit seizoen plaats, met in de hoofdrol de songwriter, performer en zangeres KOOSJE en gitarist Merel van Hoek. Kom in de Stadsgehoorzaal in Vlaardingen genieten van een drankje, een hapje en prachtige muziek!

KOOSJE komt uit een echt theatergezin en op haar elfde begon ze met acteerlessen, gevolgd door verschillende toneelstukken, opera's en musicals op haar veertiende. Ze trad op met Kyteman, Ernst Daniël Smid, Steve Reich en Gwilym Simcock. Ze ging aanvankelijk naar het conservatorium van Amsterdam om Jazzvocals te studeren en kwam uiteindelijk terecht bij het Koninklijk Conservatorium van Den Haag. Ze studeerde in 2016 af met een 10 voor haar eindexamen en ze ontwikkelde zich als arrangeur, componist en dirigent.

Afgelopen zomer ging KOOSJE viral via Instagram-feed @theyhavetherange en Jennie Lena, Jim Bakkum, Shirma Rouse, Freek Bartels, Teddy Swims en zelfs Lalah Hathaway wilden met haar zingen. Ook haar singles Growingwise en Undo Our Rules sloegen aan met resp. 30.000 en 14.000 streams! Op dit moment is haar album 'Onder mijn huid' uit. Kleinkunst, jazz en soul kleuren dit album in samenwerking met schrijver en librettist Ruben van Gogh. Mis het niet!

KOOSJE tijdens Jazz in Town
Stadsgehoorzaal Vlaardingen

Zondag 19 januari - 15:00 uur (deuren open 14:00 uur)
Toegangsprijs: € 12,50
TICKETS!

Gerelateerd