Opbrengst Classical Night Concert naar ‘In Harmonie’

05-10-2018 Uit Redactie

MAASSLUIS – De opbrengst van Classical Night Concert georganiseerd door de Lions Maassluis en financieel ondersteund door de Govert van Wijntichting, gaat dit jaar naar het goede doel ‘In Harmonie’. Tijdens het concert in de Groote Kerk op zaterdag 3 november brengen onder andere Maria Pedano, Sasha Mashina en Camerata Terra Reno (onder leiding van Marco Bons) licht klassieke muziek ten gehore.

De opbrengst van dit concert gaat dit jaar naar het goede doel ‘In Harmonie’. In Harmonie is een samenwerking tussen de Voedselbank Maassluis en de Maassluise Harmonie. Dragende krachten hierachter zijn Joke en Jaap Cats. Allebei hebben zij een hart voor vluchtelingenkinderen die in Maassluis samen met hun ouders een nieuw bestaan proberen op te bouwen. Als je uit een oorlogsgebied komt draag je vaak een trauma met je mee. Muziek kan dan een hulpmiddel zijn om de ellende even te vergeten. Het enthousiasme waarmee de hele groep zich inzet om iets te bereiken, iets nieuws op te bouwen, straalt van hen af. Sommigen leren zo snel, dat al gauw aan een officieel optreden gedacht werd.

De kaarten kosten 20 euro per stuk en zijn te koop bij Peeters en Vermeulen Makelaars (Maasland), Ervaar Maassluis Info in de Nieuwstraat 2 en via Events@lionsmaassluis.nl. Er zijn ook kaarten beschikbaar voor een dinerarrangement (€59,95). Voor het concert kan u dan genieten van een heerlijk driegangerdiner bij De Ridderhof in Maassluis. Let op: hiervoor zijn slechts een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus op = op.Gerelateerd