Openluchtbioscoop filmfestival afgelast

17-08-2017 Uit Redactie

MAASSLUIS - De openluchtbioscoop tijdens het Pieter Wiercx Filmfestival Maassluis is in verband met de slechte weersvoorspellingen afgelast. De filmvoorstellingen op vrijdag 18 en zaterdag 19 augustus 2017 worden verplaatst van de openlucht naar de binnenzaal in Theater Koningshof.

Regen en wind
In verband met het voorspelde slechte weer van aankomend weekend is de openluchtbioscoop tijdens de 7e editie van het Pieter Wiercx Filmfestival Maassluis afgelast. “De grote kans op regen en windvlagen, alsmede de lage temperatuur heeft ons doen besluiten om de openlucht filmvoorstellingen van vrijdag en zaterdag te verplaatsen naar binnenzaal in Theater Koningshof” vertelt organisator Guus Paalvast teleurgesteld. “Wij willen graag een totale beleving neerzetten, die voldoet aan de verwachtingen van de bezoekers. Door het slechte weersvoorspellingen hebben wij nu op voorhand besloten dit niet buiten maar binnen te laten plaatsvinden”. Het tapasbuffet op vrijdagavond tijdens de Ladies Night, alsmede de BBQ op zaterdagavond tijdens de Mens Night gaan wel gewoon door.

Openluchtconcert ook naar binnen
Ook het openluchtconcert met filmmuziek door Maassluise orkesten Kunst na Arbeid en Maassluise Harmonie zal plaatsvinden binnen in Theater Koningshof. Vanaf 20.00 uurspelen zij één uur lang prachtige filmmuziek van bekende klassieke films.

Overige programma
Naast de filmvoorstellingen in Theater Koningshof zijn er dit weekend nog filmvoorstellingen in Grandcafe De Waker en de Immanuelkerk. Hiervoor zijn nog enkele kaarten beschikbaar die te reserveren zijn via de website (www.filmfestivalmaassluis.nl). Reserveren is eveneens mogelijk via de kassa van Theater Koningshof.Gerelateerd