Pianiste neemt eigen, bewogen leven als uitgangspunt

07-01-2020 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Iris Hond heeft zich door de jaren heen bewezen als pianiste van wereldniveau. Daarnaast heeft ze de afgelopen jaren duizenden mensen in vervoering gebracht met de vertelling van haar eigen bewogen leven. In haar nieuwe, muzikale voorstelling Home combineert ze beiden: prachtige muziek en haar ontroerende en inspirerende levensverhaal. Je beleeft het aanstaande woensdag 8 januari in de Stadsgehoorzaal.

Iris Hond heeft publiek over de hele wereld weten te inspireren met de manier waarop zij zich, door altijd vast te houden aan een droom, als veertienjarig dakloos meisje ontwikkeld heeft tot het formaat artiest dat zij nu is. Een artiest met een verhaal. Haar vorige voorstelling eindigde letterlijk met het vinden van een echt thuis. En daar begint een nieuw hoofdstuk. En een nieuwe voorstelling. Dit keer staat ze niet alleen, maar met meerdere muzikanten op het podium.

Dit jaar gaat Iris op zoek naar mensen met een bijzondere thuissituatie. Van gevangenen tot een nomadenstam. Deze verhalen brengt zij, altijd op een geheel eigen manier en met muziek als basis, naar het theater. Ook schrijft ze op basis van alle verhalen een nieuw album en boek gelijknamig aan de theatertour. Laat je ontroeren, inspireren en meevoeren door de nieuwe voorstelling Home van wereldpianiste Iris Hond.

Iris Hond met Home
Woensdag 8 januari 20:15 uur - Stadsgehoorzaal Vlaardingen
Toegangsprijs: € 22,50 incl. consumptie
TICKETS

Gerelateerd