Poëziemiddag met een workshop, dichters en muziek

07-12-2018 Uit Redactie

Dichter Ingmar Heytze

MAASSLUIS – Tijdens de Poëzieweek 2019 organiseren Theater Koningshof, de bibliotheek Maassluis, stichting Jambe en stichting Ongehoord een poëziemiddag in het theater. De middag bestaat uit een workshop, voordrachten van interessante dichters en muziek. Ook is er een Open Podium.

Eind januari is het Poëzieweek in Nederland. In Maassluis kun je op zondag 27 januari terecht voor een poëzie workshop, een voordracht van dichter Ingmar Heytze en muziek en poëzie van Henk Boogaard.

Workshop en Open Podium

Wie zelf aan de slag wil gaan met poëzie, kan van 11.00 tot 13.30 uur een workshop Poëzie schrijven met dichter Henriette Faas volgen. In twee delen geeft ze uitleg, tips en helpt zij je verder op je eigen poëtische pad. Deze workshop is voor jong en oud. Wil je graag  gedichten voordragen op het Open Podium? Bijvoorbeeld als je de workshop hebt gevolgd of als je al wat langer bezig bent met poëzie? Dan kan dat. Meld je voor 15 januari aan of op de middag zelf.

Feedback

Schrijf je al wat langer poëzie en zou je graag feedback op je gedichten willen ontvangen van Henriette Faas? Mail dan je gedicht(en) naar Theater Koningshof. Aanmelden voor bovenstaande onderdelen kan voor 15 januari 2019 via: info@theaterkoningshof.nl – o.v.v. Workshop, Open Podium of Feedback.

Toegangskaarten

Kaarten (ook voor bezoekers) voor deze Poëziemiddag zijn € 7,50 verkrijgbaar via www.theaterkoningshof.nl óf aan de balie van Theater Koningshof. Wil je gegarandeerd zijn van een plek? Meld je dan snel aan. Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. De workshop start om 11.00 uur.

 

 

 

 Gerelateerd