Renée van Wegberg zingt List, Shaffy & Piaf

26-11-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Het mooiste en beste uit het repertoire van Liesbeth List, Ramses Shaffy en Edith Piaf, dát is wat je aankomende woensdag 27 november in de Stadsgehoorzaal kunt verwachten. Samen met een aantal topmuzikanten en -zangers verrast Musical Award-winnares Renée van Wegberg het publiek met zowel herkenbare als nieuwe arrangementen, verrassende duetten en muzikaal vuurwerk.

Na het winnen van de Musical Award Beste vrouwelijke hoofdrol in 2018 voor de onnavolgbare wijze waarop zij de titelrol vertolkte in Liesbeth List – De Musical kon Renée van Wegberg niet wachten om terug te keren naar het repertoire van Liesbeth List. ,,Die prachtige liedjes van Liesbeth List zijn me enorm dierbaar'', vertelt Van Wegberg. ,,Maar ook het repertoire van Ramses Shaffy en Edith Piaf is zo bijzonder, en omdat Liesbeth ook werk van Jacques Brel, Charles Aznavour, Mikis Theodorakis en Frank Boeijen vertolkte is het een rijk en gevarieerd programma geworden. Het is echt een eer om deze voorstelling te mogen doen!''

Het idee voor de nieuwe theatershow kwam van producent Hans Cornelissen, die tevens het repertoire van de voorstelling heeft samengesteld. De regie is in handen van Paul van Ewijk, de verbindende teksten zijn van de hand van Louis van Beek. Naast Renée van Wegberg zijn onder anderen Billy Maluw (muzikale leiding), Job Greuter, Berry Janssen en André van Damme te zien.

Dit keer speelt Renée van Wegberg geen rol, maar is ze te zien als zichzelf. Persoonlijk en kwetsbaar. En met succes zoals uit de recensies blijkt:

Renée van Wegberg zingt List, Shaffy & Piaf
Woensdag 27 november – 20.15 uur
Toegangsprijs: € 29,50 (incl. consumptie)
TICKETS!

Gerelateerd