Renee van Bavel zingt Herman van Veen

07-01-2020 Uit Redactie

MAASSLUIS - Zangeres, liedschrijver & programmamaker Renee van Bavel staat sinds 2001 met haar Nederlands, Duits en Engelstalig repertoire in de theaters en concertzalen van Nederland, België, Duitsland en Denemarken. Ze stond onder andere in Paradiso Amsterdam, het Sportpaleis Antwerpen en Ahoy Rotterdam. Renee van Bavel schreef liedrepertoire en concertproducties in opdracht van o.a. Nationaal Comite 4 & 5 mei, Natuurmonumenten, Veteranendag en Kinderen voor Kinderen. Nu staat ze, donderdag 30 januari in Theater Koningshof, met haar voorstelling ‘Renee van Bavel zingt Herman van Veen’.

‘Renee van Bavel zingt Herman van Veen’
Renee van Bavel kijkt naar de wereld en bezingt haar met het repertoire van Herman van Veen. In ‘Mensenkind’ verbind Renee het werk van Herman van Veen met haar eigen verhalen en observaties en zet op die manier de klassiekers zoals “Liefde van Later”, “Suzanne” en “Cirkels” in een nieuw licht. Begeleid door haar pianist Dirk Flatau zingt Renee op eigen wijze het vroege werk uit de tijd van toen de zanger de leeftijd had die Renee nu heeft.

Herman van Veen heeft zelf ook gereageerd op de voorstelling van Renee, zo zei hij: “Puur en prachtig!” Zing mee met de allermooiste liedjes van Herman van Veen. Een prachtige avond vol mooie muziek.

Theater Koningshof
Voor meer informatie over de voorstellingen en kaartverkoop, neem een kijkje op www.theaterkoningshof.nl

Renee van Bavel zingt Herman van Veen
Donderdag 30 januari – 20:15 uur
Theater Koningshof Maassluis

 

 Gerelateerd