Renske Verbeek verkozen tot Meest Positieve Zuid-Hollander

26-04-2021 Uit Redactie

VLAARDINGEN/REGIO - Op donderdag 22 april vonden de Positivity Awards plaats. Dit jaar was Renske Verbeek, directeur van de Vlaardingse Stadspodia, één van de genomineerden in de categorie Meest Positieve Onbekende Nederlander. Renske Verbeek is niet de landelijke winnaar van de positiviteitsprijs geworden, maar is wel met een flinke voorsprong in het aantal stemmen verkozen tot Meest Positieve Zuid-Hollander.

Normaal gesproken zijn de awards onderdeel van de Big Improvement Day (BID), waar de top van de Nederlandse overheid en het bedrijfsleven samenkomt op de meest positieve dag van het jaar. Dit jaar vond de uitreiking echter losstaand plaats via een digitale award show. Door middel van de Awards hoopt men elkaar te kunnen inspireren en te denken in mogelijkheden in plaats van moeilijkheden. Renske Verbeek was begin dit jaar genomineerd voor de BID Positivity Award door haar optimistische manier waarop zij aan het roer staat van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek. Na een stemperiode van een maand werd op donderdag 22 april de uitslag bekendgemaakt door vakjuryvoorzitter Ali B.

De landelijke award voor Meest Positieve Onbekende Nederlander is gewonnen door Mascha Struijk (Utrecht) door haar positieve inzet voor het verbeteren van jeugdzorg. Renske Verbeek kwam tijdens de uitzending, met méér dan 1000 stemmen, uit de bus als provinciewinnaar in Zuid-Holland. Het team van de Stadsgehoorzaal en De Kroepoekfabriek feliciteert haar dan ook van harte met deze award en bedankt iedereen die op haar gestemd heeft. ,,In deze onzekere, verdrietige tijden voelen we ons enorm gesteund en gesterkt! En het wordt echt mooier. Mooier dan ooit'', aldus Renske Verbeek, nu officieel de Meest Positieve Onbekende Nederlander in Zuid-Holland.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date