Sander de Kramer presenteert concert Ako Taher

03-11-2017 Uit Redactie

Ako Taher

MAASSLUIS - Sander de Kramer presenteert het concert 'Ervaar Ako Taher'. Sander de Kramer werd bekend als hoofdredacteur van de Daklozenkrant maar is ook als actief als schrijver van o.a. de boeken Botsauto door Rotterdam, Van miljonair tot krantenjongen,Steppen, met één been en SOS Rotterdam.

Ako en Sander hebben elkaar voor het eerst ontmoet toen Ako de hoofdpersoon was in het KRO televiesieprogramma De Wandeling. De Kramer begon zijn televisiecarrière bij RTV Rijnmond, waar hij diverse programma's presenteerde. Sinds 2009 werkt hij als presentator voor KRO-NCRV. De Kramer startte als presentator van het voetbalprogramma "De Hand van God" en als verslaggever bij De Rekenkamer. Ook leverde hij bijdragen aan Stinkend rijk en dakloos, "Ode aan de Doden", "Mijlpalen voor Parijs" en "Dag van de Duurzaamheid".

Naast Sander de Kramer zal ook kunstschilder Rob Houdijk zijn bijdrage leveren aan het concert. Hij schetst naar compositie tijdens het pianoconcert en op die manier verbeeldt hij ter plekke de betekenis van het muziekstuk, de inspiratie van de componist. Dit is live te volgen op grote schermen die in de zaal hangen. Dat wordt een bijzondere ervaring! Ook zullen de wereldwijd bekende Hongaars-Nederlandse operazangeres Orsolya Kirkósa, en concertpianiste Hanka Clout (speelt ondermeer in: Noord Nederlands Orkest, Amsterdam Wind Quintet, en Het Zwols Collectief) optreden.

En u kunt hierbij aanwezig zijn op vrijdag 10 november om 20.00 uur in de Immanuelkerk in Maassluis. Kaarten zijn te kopen bij Gallery RitsArt en Virgo, beiden op de Veerstraat en bij Maassluis Info in de Nieuwstraat en digitaal via Eventbrite

Gerelateerd