Categorieën

Service

Schater aan het Water festival komt terug in 2023!

Schater aan het Water festival komt terug in 2023!
Uit

Schater aan het Water festival komt terug in 2023!

  • Redactie
  • 27-02-2023
  • Uit
Schater aan het Water festival komt terug in 2023!
MAASSLUIS - Vorig jaar organiseerde Theater Koningshof de allereerste editie van Schater aan het Water. Het eendaagse festival was een enorm succes – ruim 200 mensen stapten op de fiets om zich te laten verrassen door stand-up comedy en cabaret op verschillende locaties aan het water in Maassluis. In 2023 komt Schater aan het Water dan ook terug met een nieuwe editie vol beweging en plezier!

Fietsend langs verschillende locaties in Maassluis

Schater aan het Water staat garant voor een fantastische middag. Fietsend door Maassluis geniet je op verschillende locaties langs het water van unieke optredens. Kom op je eigen stalen ros naar het theater en laat je tijdens een heerlijke fietstocht verrassen door te gekke artiesten! Natuurlijk ontvang je van ons een eigen plattegrond, een drankje en een kleine versnapering onderweg.

Heb jij wel zin in een middagje fietsen en genieten? Trommel dan jouw collega’s, vrienden en familie op en zet 21 mei alvast groot in je agenda! Tickets zijn al verkrijgbaar via www.theaterkoningshof.nl. Houd onze site & socials vooral in de gaten, want de komende tijd maken wij alle locaties en artiesten bekend!

Schater aan het Water 2023
Zondag 21 mei 2023 11.00 uur, 12.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur
Tickets bestel je voor €22,50 via deze link!

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →