Categorieën

Service

Schrijf je in voor de pARTy week 2020!

Schrijf je in voor de pARTy week 2020!
Uit

Schrijf je in voor de pARTy week 2020!

  • Redactie
  • 25-07-2020
  • Uit
Schrijf je in voor de pARTy week 2020!
MAASSLUIS - Tijdens de laatste week van de zomervakantie verandert Theater Koningshof en de Voedselbank van Maassluis in een echt doe-centrum voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Maandag 24 augustus is de officiële opening van de pARTy week 2020. Om 15:00 uur draait de film ‘De Grote Slijmfilm’ in Theater Koningshof.

Op dinsdag 25, woensdag 26, donderdag 27 en vrijdag 28 augustus zijn er in de ochtenden verschillende leuke workshops en activiteiten op het gebied van theater, dans, muziek, sport en spel, koken, techniek en beeldende kunst.

Je kunt je voor alle vier de ochtenden inschrijven, in de laatste week van de zomervakantie heel veel nieuwe vrienden leren kennen en leuke workshops volgen. Er staan verschillende kunstenaars/docenten klaar die met jou aan de slag gaan. In een klein uurtje oefen je in je groepje bijvoorbeeld hoe je een muziekinstrument moet spelen. Verder kun je ook gaan koken, creatief bezig zijn, dansen, theater maken en nieuwe sporten leren.

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Wil je leuke nieuwe dingen doen tijdens de laatste week van de zomervakantie? Koop dan een kaartje voor de pARTy week via www.theaterkoningshof.nl. Kosten zijn €5,- per dag. Je mag je voor alle vier de dagen inschrijven. Er zijn een beperkt aantal plaatsen dus schrijf je snel in! Op vrijdagochtend 28 augustus is er voor alle kinderen die op één van de dagen hebben deelgenomen een feestelijke afsluiting in Theater Koningshof van 12:30 uur – 13:30 uur.

Let op: dinsdag 25 augustus vindt plaats bij de Voedselbank in Maassluis. De overige dagen zijn bij Theater Koningshof. De deelnemende organisaties zijn Theater Koningshof, Welzijn E25, Voedselbank Maassluis, Vluchtelingenwerk Maassluis, Dance Company M’Joy, Muziek@Maassluis, Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland en Bibliotheek de Plantaan.

Theater Koningshof

Uiverlaan 20, Maassluis

Meer over Theater Koningshof →