Sesamstraat Live komt naar het Vlaardingse theater

15-02-2020 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit op donderdag 27 februari naar de Stadsgehoorzaal Vlaardingen. Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en kom naar het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

Voor Sophie begint een spannend avontuur, ze gaat verhuizen! Maar voordat ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Terwijl ze haar moeder helpt met inpakken, ziet Sophie plots een oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open. Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spulletjes; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder verhaal waarin alles kan én alles mag.

Zing en dans gezellig mee met alle Sesamstraatbewoners en geniet van een grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. En zelfs na de voorstelling blijft het feest, want in de foyer van het Vlaardingse theater kunnen alle jonge bezoekers op de foto met de Sesamstraatvriendjes tijdens een Meet & Greet.

Sesamstraat Live! – Een Wereld Vol Fantasie
Donderdag 27 februari – 13:30 uur
Prijs: €18,50/ €16,50 (kinderen t/m 12 jaar)
Kaarten verkrijgbaar via: www.stadsgehoorzaal.nl

Gerelateerd