Sesamstraat Live! – Een wereld vol fantasie!

25-11-2019 Uit Advertorial

MAASSLUIS - Het is feest in de bekendste straat van Nederland! Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit naar het theater. Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie beleven samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis, de vrolijkste avonturen. Dus, laat je speelgoed staan en schuif gezellig aan… in het theater voor deze gloednieuwe, fantasierijke familiemusical!

Het verhaal
Op zolder staat een hele oude, mysterieuze koffer. Plots gaat het luik open en stapt een meisje nieuwsgierig de zolder op. Op zoek naar iets nieuws om mee te spelen, ze ziet de koffer en maakt hem open. Een blik koekjes, een rubber eendje en nog veel meer spullen; allemaal van Sesamstraat. En dan gebeurt er iets magisch… de Sesamstraatvriendjes komen tot leven! Het is het begin van een heel bijzonder avontuur waarin alles kan en mag.

Zing en dans gezellig me met alle Sesamstraatbewoners en geniet van deze grappige, swingende voorstelling voor het hele gezin. Want, bij Sesamstraat is het altijd feest.

Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes natuurlijk uitgebreid met jou knuffelen en op de foto gaan tijdens de meet & greet.

Sesamstraat Live! – Een wereld vol fantasie! (2+)
Theater Koningshof – Zondag 8 december – Aanvang: 13:30 uur & 16:00 uur
Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl

Gerelateerd