Songfestival-voorpret gestart!

04-12-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Een half jaar voordat het Europese zangfestijn in buurstad Rotterdam losbarst is de voorpret in het Vlaardingse theater niet meer te stoppen! De kaartverkoop voor de unieke theatershow We LOVE Songfestival met tal van songfestival-coryfeeën is zojuist gestart en de plannen voor een Vlaardings songfestival, livestream-evenementen en het bouwen van de grootste huiskamer van Vlaardingen liggen klaar. De Stadsgehoorzaal wil iedereen maximaal laten meegenieten met het grootse circus dat in aantocht is. 

Theatershow We LOVE Songfestival

Presentator en songfestivalkenner Koos van Plateringen begint aan een nieuw avontuur: een onvergetelijke, gezellige, interactieve avond met álle highlights uit 65 jaar Songfestival! Samen met oud songfestival-deelnemers Mandy Huydts (Alles heeft een ritme, 1986), Franklin Brown (De eerste keer, 1996), Marlayne Sahupala (One good reason, 1999) en Esther Hart (One more night, 2003) reist hij vanaf april langs twintig Nederlandse theaters met de show We LOVE Songfestival. De aftrap is in Vlaardingen op zaterdag 11 april! 

Van Plateringen neemt het publiek  mee op een trip down memorylane, geeft een kijkje achter de schermen van het Eurovisie Songfestival en vertelt hilarische en bijzondere niet eerder vertelde anekdotes. Daarnaast speelt hij samen met het publiek de enige echte ‘65 jaar Songfestival-quiz’! “Het leukst aan het Songfestival vind ik dat iedereen helemaal zichzelf kan en mag zijn. Het maakt niet uit wie of wat je bent. Daarom organiseer ik deze avond. Dus kom langs en zing en dans mee!”, aldus Koos. 

Voor in de agenda

De Stadsgehoorzaal biedt samen met alle partners in totaal vijf unieke avonden aan, waarbij het theater letterlijk het podium van de stad is en waar verbinding en podiumkunsten centraal staan. De komende weken wordt steeds meer bekend over het Groot Vlaardings Songfestival en de live stream evenementen tijdens de voorrondes en finale van het Songfestival. Het theater wordt omgetoverd tot de grootste huiskamer van Vlaardingen, met optredens, hapjes, drankjes, gezelligheid, spelletjes en natuurlijk een poll!

  • Zaterdag 11 april (20:15 uur) - We LOVE Songfestival – Het grote meezingfeest! Kaarten (à € 26,00) BESTELLEN!
  • Zaterdag 25 april - Groot Vlaardings Songfestival (meer info volgt via onze site)
  • Dinsdag 12 mei - Songfestival Live Stream in de gezelligste huiskamer van Vlaardingen (voorronde 1)
  • Donderdag 14 mei - Songfestival Live Stream in de gezelligste huiskamer van Vlaardingen (voorronde 2)
  • Zaterdag 16 mei - Songfestival Live Stream in de gezelligste huiskamer van Vlaardingen (Finale)

Gerelateerd