Spetterende opening festival Parklif/ve bij Theater Koningshof

26-08-2021 Uit Redactie

MAASSLUIS - Afgelopen woensdagavond opende directeur van Theater Koningshof Wim Staessens officieel het festival Parklif/ve. Om 19.30 uur liep het festivalterrein in het park bij het theater vol met nieuwsgierige bezoekers. Na enkele mooie woorden en een feestelijke toost kon aansluitend om 20.00 uur de Performance Night beginnen. Gedurende de zomer hebben Maassluise jongeren hard geoefend om een mooi optreden te verzorgen. Het was een hiphop avond die vele enthousiaste jongeren trok.

Parklif/ve is een geheel nieuw festival dat in de corona periode tot stand is gekomen. Er is goed nagedacht over de mogelijkheden in deze lastige tijd. Op het terrein is plaats voor 80 mensen zodat gemakkelijk 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Het festival is dus zonder testen voor toegang. Bezoekers moeten zich wel van tevoren even aanmelden op de website. Er is een geweldig leuk en veelzijdig programma bedacht voor jong tot oud. Er is voor iedereen iets te beleven tijdens het Parklif/ve festival.

Programma Parklif/ve

Vanavond, 26 augustus komt de Comedy Camper langs. Verschillende cabaretiers zorgen voor een avondje lachen, gieren, brullen. Vrijdag 27 augustus staat in het teken van de kleintjes. Samen met de bibliotheek is er een prentenboekenfestival georganiseerd. Er zijn deze dag twee kindervoorstellingen aan de hand van een prentenboek in het theater.

Zaterdag 28 augustus beginnen we de dag sportief met een dans workout van Dance Company M’joy. Ook kun je meedoen aan een les Nordic Walking. In de middag is er een mooi optreden van jong klassiek talent en we sluiten de avond af met de muzikale theatervoorstelling van Janneke Jager. Janneke Jager bekijkt de wereld met een brutale blik en ze vertelt en zingt hierover met een ontluisterende opmerkzaamheid.

We sluiten Parklif/ve af met een Lazy Sunday in het park op 29 augustus. Een heerlijke muzikale middag met onder andere het Jazz Circus Collective, Ensemble Festa en een duo met mooie Franse chansons. Naast muziek zijn er verschillende activiteiten voor jong en oud. Zo is er een kliederkraam
waar alles draait om de zintuigen, een wijnproeverij en zijn er verschillende ondernemers met hun kraam.

Ook enthousiast geworden? We zien je graag op ons festivalterrein. Kijk voor het programma en de tickets op https://www.theaterkoningshof.nlGerelateerd