Spindoctors terug in workshopvorm

02-09-2019 Uit Advertorial

VLAARDINGEN - Na een periode van afwezigheid is Spindoctors terug van weggeweest. De voormalige clubavond is getransformeerd tot workshoptraject van zeven weken waar verschillende aspecten van het werk als DJ aan bod komen. Hét workshoptraject voor iedere DJ die de volgende stap wil zetten. Op 9 oktober vangt de workshop aan in De Kroepoekfabriek. Tijdens Spindoctors worden er verschillende workshops en masterclasses gegeven. Zo neemt DJ Okkie, bekend met kleinere én grotere zalen in Nederland en festivals als Lowlands, DJ’s mee in de technische aspecten van het vak.

Giorgi Kuiper, bekend als de man achter de knoppen bij Rotterdamse formatie De Likt, leert de cursisten alles wat ze willen weten over producing, ook als ze nog weinig tot geen ervaring hebben. Daarnaast vinden er masterclasses plaats van andere professionals uit het werkveld die meer komen vertellen over de zakelijke aspecten van het werk als DJ en krijgen de cursisten belangrijke in side tips en tricks mee. De workshops zijn op woensdagavonden in De Kroepoekfabriek, het gaat om de volgende data: 9 oktober, 16 oktober, 23 oktober, 30 oktober, 6 november en een showcase-avond op 20 november met een speciale host! Deze wordt op zeer korte termijn bekendgemaakt.

Deelnemen aan het volledige Spindoctors-traject van zeven weken kost in totaal 25 euro. Inschrijven kan via kroepoekfabriek.nl/workshop tot en met 20 september.

Gerelateerd