Sta jij binnenkort op het podium in Theater Koningshof?

29-10-2021 Uit Redactie

MAASSLUIS - Theater Koningshof zoekt mensen die hun talenten willen laten zien! Wil jij andere mensen kennis laten maken met jouw kunst en kun je niet wachten om het podium te betreden? Dan zoeken wij jou! Word jij onderdeel van ons foyerprogramma?

Over het foyerprogramma
In de foyer van Theater Koningshof hebben we een klein podium waarop wij ruimte bieden aan kleine formaties en bands, zangers, zangeressen, musici, dichters, dichteressen, kleine kunstenaars en meer. Als onderdeel van het foyerprogramma krijg je de kans om je kunst te vertonen en bij te dragen aan de ervaring van onze bezoekers.

Je krijgt minimaal 45 minuten de ruimte om onze mooie foyer te vullen met jouw kunst en mag zowel voorafgaand als na de voorstelling het podium betreden. Op deze manier doe je podiumervaring op én werk je mee aan de ambiance in ons theater. En ook de artiesten zijn blij met je: zij ontvangen immers alvast een ‘opgewarmd’ publiek!

Hoe kun je je opgeven?
Sta jij te popelen om onze bezoekers voor en na de voorstellingen een fantastische ervaring te bieden? Geef je dan snel op door te mailen naar publiciteit@theaterkoningshof.nl of info@theaterkoningshof.nl. Stuur vooral wat voorbeelden mee van wat je doet, dat vinden we alleen maar leuk om te zien!

We proberen altijd binnen een week te reageren op jouw bericht. Past wat jij doet goed bij één van onze voorstellingen? Dan nemen we contact met je op om eens nader kennis te maken en door te spreken wat je kunt gaan doen.

Schitter jij binnenkort in onze foyer? We zijn reuze benieuwd naar je aanmelding! Meer info: www.theaterkoningshof.nl.Gerelateerd