Stefano Keizers met ‘Sorry Baby’ in Theater Koningshof

03-03-2020 Uit Redactie

MAASSLUIS - Stefano Keizers kan je onder andere kennen van zijn deelname aan de Slimste Mens in het winterseizoen 2016 – 2017. In 2018 debuteerde Stefano als cabaretier met zijn voorstelling ‘Erg heel’. Als vervolg hierop speelt hij sinds 2019 zijn voorstelling ‘Sorry Baby’. In 2018 verscheen zijn boek ‘Twee Luitenanten’. Keizers deed in het najaar van 2019 mee aan het televisieprogramma ‘Maestro’. Nu staat Stefano Keizers met zijn voorstelling ‘Sorry Baby’ in Theater Koningshof.

‘Sorry dat ik besta, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat ik er nog ben, dat je zo weinig aan me hebt. Sorry baby dat ik niet opnam, dat ik geen tijd wilde maken, dat ik het allemaal vergeten ben. Sorry dat ik me zo gedragen heb, en dat je zo weinig op mij hebt kunnen bouwen. Sorry dat ik er niet altijd voor je was, dat ik er nooit voor je was, sorry dat ik je ben tegengekomen, sorry dat je mij hebt leren kennen. Sorry voor de hele mikmak, sorry voor alle keren. Sorry voor het huis en de spullen en het water, voor de rook en voor de dieren. Sorry nog voor mij en sorry ook voor alle andere mensen.’

Absurd, spraakmakend, aangrijpend, komisch en vooral helemaal Stefano Keizers. Laat je inpakken door zijn talentvolle cabaretgeweld.

Voor meer informatie over de voorstellingen en kaartverkoop, neem een kijkje op www.theaterkoningshof.nl

Stefano Keizers – Sorry baby
Theater Koningshof
zaterdag 18 april 2020 – 20:15 uur

 

 Gerelateerd