Categorieën

Service

Stel je mooiste outfit samen tijdens Tiptop voor nop

Stel je mooiste outfit samen tijdens Tiptop voor nop
Uit

Stel je mooiste outfit samen tijdens Tiptop voor nop

  • Redactie
  • 09-03-2022
  • Uit
Stel je mooiste outfit samen tijdens Tiptop voor nop
MAASSLUIS - Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart 2022 vindt er weer een nieuwe editie van het Tiptop voor nop event plaats! Op dit Fashion Event bomvol vintage mogen vrouwen gratis tweedehands kleding, schoenen en accessoires uitzoeken. Stel onder het genot van een hapje en een drankje je mooiste outfit samen met behulp van een styliste. De vrijwilligers die dit event, in samenwerking met Stichting Present Maassluis, organiseren, nodigen alle vrouwen uit Maassluis uit om langs te komen op dit feestelijke evenement!

Het duurzame fashion event vindt plaats op vrijdag 11 maart van 19.00 – 21.00 uur en op zaterdag 12 maart van 10.00 – 12.00 uur, in het gebouw van de Maranathakerk , G.A. Brederolaan 49, Maassluis. Of je nu een kleine beurs hebt, graag duurzame keuzes maakt of het leuk vindt om andere vrouwen te ontmoeten, iedereen is welkom! De vrijwilligers kunnen niet wachten om van deze zesde editie van Tiptop voor nop weer een groot succes te maken. Meld je voor de vrijdagavond aan via deze link. Op zaterdagochtend is er vrije inloop.

Wil je kleding inleveren? Dat kan! Gedragen dameskleding (vanaf maat 174 tot 46, voorjaars- en zomerkleding, schoon gewassen en zonder beschadigingen), schoenen, sjaals en accessoires kun je ook inleveren. Stuur een e-mail naar [email protected].

Tiptop voor nop is een initiatief van een groep enthousiaste vrouwen uit de stad in samenwerking met Stichting Present, www.SamenzijnwijMaassluis.nl, Stichting Vluchtelingenwerk, de Kledingbank, de Jumbo, By JUUL en de EGMA. We doen dit vanuit één passie dat kleding een tweede leven krijgt en zodat er weer andere vrouwen van kunnen genieten. Op deze manier dragen we zorg voor elkaar én het milieu.