Stralende en geslaagde derde editie UITterras!

02-09-2019 Uit Advertorial

Foto: Stadsgehoorzaal

VLAARDINGEN - Afgelopen zondag 1 september werd het laatste Zomerterras-weekend knallend afgesloten met een drukbezocht en vooral zonnig UITterras: het officiële startschot voor een gloednieuw cultureel seizoen door alle Vlaardingse culturele organisaties, instellingen, verenigingen en tal van artiesten. Met een uitgebreid theater- en muziekprogramma gepresenteerd door Kevin Brouwer, een flinke opkomst van cultuur- en festivalliefhebbers, een continue rij bij de ticketkassa’s en heerlijk weer kan deze derde editie van het UITterras als méér dan geslaagd worden genoemd!

Met o.a. grote namen als Gerard Cox, Gerard Alderliefste, Convoi Exceptional, Musica Extrema en Doornroosje (met Sita Vermeulen), nieuw talent als Daniëlle Schel en cabaretduo Grof Geschud en lokale helden zoals CJV Vlaardingen en Vlaardings Musical Gezelschap, kortom vele artiesten uit komend seizoen, bood het UITterras iedere festivalbezoekers wat wils. De mogelijkheid om direct op het terrein theater- en concertkaarten te kopen vond gezien de continue rij gretig aftrek. De kleintjes konden zich bij het zogeheten Tentjesfestival uitleven met yoga, circuscapriolen, knutselen en kleuren, dj workshops, muziek maken, voorgelezen worden, schminken, te veel om op te noemen! En ook op de Sfeermakersmarkt waar verschillende Vlaardingse, culturele en maatschappelijke verenigingen en organisaties zich presenteerden was het een heerlijke drukte van jewelste. Het festival sloot af met een swingende live Sing a long door SHOW EN ZO, waar menig bezoeker zich waagde aan een dansje én vooral luidkeels meezong met allerlei grote hits uit komend theaterseizoen.

Al met al weer een schitterende editie van het UITterras, dat volgend jaar op zondag 30 augustus 2020 haar vierde editie zal beleven!

Gerelateerd